Sevillalle päättynyt viikonloppu ei ollut kovin suosiollinen. Joukkue hävisi Real Sociedadille 0-2 (uutinen), minkä lisäksi Marco Andreolli loukkaantui pahasti. Topparin akillesjänne repesi juoksutilanteessa (linkki videoon), ja nyt edessä on 6-8 kuukauden sairausloma. Sevilla vahvisti tiedon verkkosivuillaan.

Andreolli pelaa kuluvan kauden Sevillassa lainalla italialaisesta Interistä. Otteluita kertyi tällä kaudella kaikki kilpailut mukaan lukien yhdeksän. Enempää ei tule, sillä Andreolli on pelikunnossa aikaisintaan toukokuun lopussa.

Toimittajan sana

Sevillan epäonni toppareiden kanssa jatkuu. Joukkueen ykköstoppari Nicolás Pareja on ollut sivussa viime huhtikuusta lähtien. Daniel Carrico on puolestaan pystynyt pelaamaan yhden ottelun tällä kaudella. Andreollin loukkaantuminen tarkoittaa sitä, että Timothée Kolodziejczakin ja Adil Ramin vastuu kasvaa entisestään. He ovat Sevillan ainoat terveenä olevat topparit. Jos hätä tulee, keskikentän Grzegorz Krychowiak voi tarvittaessa myös pelata puolustuksen keskustassa.