Eibar oli lähellä suurta voittoa, kun vahvavireinen joukkue matkusti Villarrealin vieraaksi. Armeros aloitti maalinteon avausjaksolla Saul Enrichin sijoitettua pallon sisään Borja Bastónin esityöstä.

Eibarilla oli 42. minuutilla tilaisuus kasvattaa johtonsa kahteen maaliin. Alphonse Areola kuitenkin torjui Dani Garcían rangaistuspotkun, joten ero säilyi yhdessä maalissa.

Toinen Villarrealin kannalta tärkeä käännekohta tapahtui viimeisellä vartilla. Keko koski palloon kädellään ja espanjalainen ajettiin ulos toisella keltaisella kortilla.

Vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin isännät käyttivät miesylivoiman hyväkseen. Denis Suárez jakoi syötön rangaistusalueen sisään, mistä Jaume Costa laukoi pelivälineen oikeasta tolpasta kimmoten maaliverkkoon.

Villarreal lopun paineesta huolimatta lisämaaleissa onnistunut. Näin El Madrigalilla päädyttiin pistejakoon lukemin 1-1.

Tasapelin myötä Villarrealin etumatka Eibariin säilyi pisteessä. Isäntäjoukkue on sijalla neljä. Eibar kaksi sijaa alempana.