Kaksi viime otteluaan hävinnyt Real Sociedad palasi uuden päävalmentajan johdolla voittojen tielle. David Moyesin La Realissa korvannut Eusebio Sacristán johti joukkueensa avausottelussaan komeaan voittoon Sevillasta. Anoetalla pelattu ottelu päättyi kotijoukkueen hyväksi lukemin 2-0.

Maalit syntyivät ottelun loppupuolella. 73. minuutilla Sevilla-puolustus purki kulmapotkun suoraan Imanol Agirretxelle, joka tälläsi suoraan ilmasta ohi Sergio Ricon. Vain neljä minuuttia myöhemmin vieraiden puolustus hölmöili toistamiseen. Puolustuksen purkupallo vapautti maalintekoon Xabi Prieton, joka ei epäonnistunut.

Voitto nosti La Realin 12 pisteeseen ja tässä vaiheessa sarjassa sijalle 14. Odotuksiin nähden heikosti kauden aloittanut Sevilla on kerännyt 15 pistettä.

La Liga lauantaina

Real Sociedad-Sevilla 2-0 (0-0)
1-0 Imanol Agirretxe (73.)
2-0 Xabi Prieto (77.)

Real Madrid-Barcelona klo 19.15

Espanyol-Málaga klo 21.30

Valencia-Las Palmas klo 23

Deportivo La Coruña-Celta Vigo klo 23.05