Barcelonan ja Real Madridin välillä on pelattu virallisia Clásicoita 230 kertaa. Real on tehnyt yhteensä 389 ja Barcelona 374 maalia. 763 osumasta huolimatta vain kourallinen pelaajia on yltänyt Clásicoissa 10 maalin rajapyykkiin.

Maalitilaston kärjessä on 21 osumalla Barcelonan Lionel Messi. Argentiinalainen on ainoa pelaaja, joka on rikkonut Clásicoissa 20 maalin rajan. Vähintään 10 maalia tehneistä Messin maali/ottelu-tilasto on toiseksi paras; 0,7.

Tilastossa toisena on Realin legendaarinen Alfredo Di Stéfano. Messin maanmies (joka tosin edusti kansainvälisellä tasolla suureksi osaksi Espanjaa) paukutti 1950- ja 60-luvuilla 18 Clásico-maalia. Di Stéfano saattaa joutua luovuttamaan kakkospaikan pian Cristiano Ronaldolle, joka on viimeistellyt Clásicoissa 15 kertaa. Tällä hetkellä Ronaldo on tasoissa toisen Real-legendan, Raúl Gonzálezin, kanssa.

Kaikkien aikojen maalitilastossa viidennen sijan jakaa kolme pelaajaa. 14 maaliin ylsivät aikoinaan unkarilainen Ferenc Puskás, Barcelonan kaikkien aikojen toiseksi paras maalintekijä César Rodríguez sekä Francisco ”Paco” Gento. Puskás pelasi vain 18 Clásicossa, joten hän osui keskimäärin 0,78 kertaa ottelua kohden. Lukema on paras vähintään 10 maalia tehneistä. Peräti 42 Clásicoa urallaan pelannut Gento oli puolestaan pitkään espanjalaisen jalkapallohistorian menestyksekkäin pelaaja pokaaleissa mitattuna. Xavi ohitti hänet viime kauden lopussa (uutinen).

Kymmenen Clásico-maalin rajapyykin ovat rikkoneet myös Santillana (12), Josep Samitier (10), Juanito (10) ja Hugo Sánchez (10). Pelaajista Samitier edusti molempia seuroja. Erityismainintana on sanottava, että Realin stadionille nimensä antanut Santiago Bernabéu pelasi aikoinaan vain neljässä Clásicossa, mutta iski peräti kahdeksan maalia.

El Clásicon historian parhaat maalintekijät

1. Lionel Messi (Barcelona), 21 maalia
2. Alfredo Di Stéfano (Real Madrid), 18
3. Raúl González (Real Madrid), 15
3. Cristiano Ronaldo (Real Madrid), 15
5. César Rodríguez (Barcelona), 14
5. Francisco Gento (Real Madrid), 14
5. Ferenc Puskás (Real Madrid), 14
8. Santillana (Real Madrid), 12
9. Hugo Sánchez (Real Madrid, 10
9. Juanito (Real Madrid), 10
9. Josep Samitier (Barcelona & Real Madrid), 10