Barcelona on liittymässä Chelsean ja Manchester Unitedin kanssa kilpajuoksuun Everton-toppari John Stonesin allekirjoituksesta. The Telegraphin mukaan Barcan kykyjenetsijöiden oli tarkoituksena tarkkailla Stonesin otteita Espanjan ja Englannin välisessä maaottelussa viime viikolla. Everton-topparia ei nähty kentällä Espanjaa vastaan.

Barcan kykyjenetsijöiden oli tarkoituksena tarkkailla ensisijaisesti Leicesterin Jamie Vardyn otteita, mutta hyökkääjän loukkaantuminen käänsi kykyjenetsijöiden mielenkiinnon Stonesiin.

21-vuotias Everton-toppari on tällä hetkellä yksi Euroopan halutuimmista keskuspuolustajista. Barca-toppari Gerard Pique nimesi äskettäin Stonesin omaan tähdistömiehistöönsä.

Chelsea yritti värvätä kesällä Stonesia riveihinsä. Lontoolaisseura teki yli 40 miljoonan euron tarjouksen lupaavasta topparista, mutta Everton hylkäsi tarjouksen.

Barcassa ei ole tyypillisesti nähty englantilaisia pelaajia. Edellinen Barcassa pelannut englantilainen on Gary Lineker, joka edusti seuraa vuosina 1986-1989.