Ecuador ja Felipe Caicedo ovat äityneet vahvaan vireeseen Etelä-Amerikan MM-karsinnoissa. Maa otti neljännessä ottelussa neljännen voittonsa, kun Venezuela kaatui vieraissa lukemin 3-1. Ecuadorin viimeisen maalin iski seuratasolla Espanyolia edustava Caicedo, jolle osuma oli jo karsintojen neljäs. Saldo oikeuttaa maalipörssin ykkössijaan.

Voiton ansiosta Ecuador piti paikkansa karsintalohkon kärkipaikalla. Joukkue on näissä karsinnoissa voittanut jo muun muassa Argentiinan ja Uruguayn. Viime kesän Copa Américassa Ecuador jäi alkulohkoon. MM-kisoissa maa on nähty kaiken kaikkiaan kolme kertaa. Paras saavutus on neljännesvälieriin pääsy vuoden 2006 kisoissa.

La Liga -pelaajista maalinteossa onnistuivat myös Atlético Madridin puolustajat. Diego Godín iski voittomaaliksi jääneen osuman, kun Uruguay höykytti kotonaan Chileä maalein 3-0. Chilen maalia vartioi Barcelona-vahti Claudio Bravo. Uruguaylle voitto oli kolmas neljässä ottelussa.

Brasilia voitti samoin lukemin Perun. Barcelonan Neymar pelasi koko ottelun, muttei tällä kertaa onnistunut tekemään maalia. Brasilian osumat kirjattiin Douglas Costalle, Renato Augustolle ja Atlético Madridin Filipe Luisille.