Chelsean omistaja Roman Abramovitsh on iskenyt mahdollisesti silmänsä Real Madridin tähtipelaajaan Cristiano Ronaldoon. AS:n tietojen mukaan venäläismiljardööri valmistelee Realille vastustamatonta tarjousta tuodakseen 30-vuotiaan portugalilaishyökkääjän takaisin Valioliigaan. Ronaldo edusti vuosina 2003-2009 Englannissa Manchester Unitedia.

Jos tarve vaatii, on Abramovitsh valmis ylittämään 100 miljoonan euron siirtoennätyksen. Venäläismiljardööri saattaa myös myydä Eden Hazardin, Nemanja Maticin ja Oscarin nostaakseen tarjousta. Myös Paris Saint-Germain on ollut kiinnostunut Ronaldon palveluksista.

Ronaldon nykyinen sopimus Realin kanssa päättyy vuonna 2018. Portugalilainen on tehnyt kuluvalla kaudella kahdeksan maalia 11 La Ligan ottelussa.

Toimittajan sana

United-taustan huomioon ottaen on vaikea kuvitella, että Ronaldo siirtyisi Chelseaan. Red Devilsin pitkäaikainen valmentaja Sir Alex Ferguson teki portugalilaisesta Old Traffordilla tähden ja siirto vihollisen leiviin olisi isku suoraan päin oppi-isän kasvoja.

Ronaldolla oli myös erimielisyyksiä Realissa Chelsean nykyisen päävalmentajan José Mourinhon kanssa. Jos hyökkääjältä löytyy kunnioitusta entistä seuraansa kohtaan, ei uusi osoite tule olemaan Stamford Bridge.