Valioliigan Swanseassa 18 maalia kaudella 2012-13 iskenyt Michu jatkaa uraansa Espanjan neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla Unión Popular de Langreon riveissä. Michu purki sopimuksensa Swansean kanssa muutama päivä sitten. Asiasta uutisoitiin sisarsivustollamme.

Hyökkäävissä rooleissa viihtyvä Michu on kärsinyt viime vuosina vaikeista loukkaantumisista. 29-vuotias espanjalainen pelasi viime kauden lainasopimuksella Serie A -seura Napolissa, mutta esiintyi ainoastaan kolmessa ottelussa.

UP Langreon valmentajana toimii Michun veli Hernán Pérez. Michu nähtäneen jo lauantaina joukkueen kokoonpanossa Tercera Divisiónin ottelussa. Pérezin mukaan Michulla on vielä pitkä matka täyteen kuntoon sekä fyysisellä että henkisellä puolella, vaikka espanjalainen onkin jo parantunut loukkaantumisistaan.

– Hän on kärsinyt kauheasti. Moni ihminen olisi jo heittänyt pyyhkeen kehään, Pérez kertoi Radio Marcalle.

– Henkinen puoli on mahdollisesti se, minkä parissa joudumme työskentelemään. Ei ole kyse siitä, että hän olisi pahalla tiellä, mutta hän on joutunut keskeyttämään ammattilaisjalkapalloilijan uran kahdeksi vuodeksi. Hänen on aloitettava uudelleen, tuntea itsensä urheilijaksi, hyödylliseksi ja terveeksi. Hän on vahva mies, ja uskon hänen olevan pienen ajan kuluttua 100-prosenttisessa kunnossa myös henkisesti.

Lähde: The Guardian