Rayo Vallecano sai erittäin huonoja uutisia maajoukkuetauon alkajaisiksi. Maalivahti Toño ei pysty pelaamaan enää täällä kaudella polvivamman takia. Toñon polven eturistiside repeytyi lauantain ottelussa Granadaa vastaan.

Seuran tiedotteessa ei puhuttu sairausloman pituudesta. Eturistisiteen repeytyminen vaatii kuitenkin poikkeuksetta vähintään puolen vuoden huilin. Madridilaismedia AS arvioi Toñon sairausloman pituudeksi 6-8 kuukautta. Näin ollen maalivahti ei mitä todennäköisimmin enää tällä kaudella pelaa. La Ligan viimeinen kierros pelataan toukokuun puolivälissä.

Rayolla on todellinen maalivahtiongelma, sillä aiemmin tällä kaudella joukkueen kapteeni, 33-vuotias David Cobeño, joutui selkäleikkaukseen välilevynpullistuman takia. Hänkään ei enää tällä kaudella pelaa. Rayolla on kokoonpanossaan enää yksi terve maalivahti: viime kesänä Córdobasta hankittu Juan Carlos.

Toimittajan sana

Vakava polvivamma on iso takaisku sekä Rayolle että Toñon uran jatkumiselle. 35-vuotias maalivahti on tällä kaudella pelannut yhtä vaille kaikissa liigaotteluissa. Kolmannen kierroksen ottelu jäi väliin pelikiellon takia. Pelaajan sopimus päättyy kuluvan kauden lopussa, joten Toñon asema ei ole kovin vahva jatkosopimusneuvotteluissa.

Mitä tulee Rayon maalivahtitilanteeseen, huhupuheiden mukaan Fifa on antanut seuralle luvan hankkia maalivahdin siirtoikkunan ulkopuolella. Poikkeuslupa on mahdollinen, mikäli joukkueessa on pitkäaikaisloukkaantuneita. Rayon kiikarissa on tiettävästi Valenciassa Nuno Espírito Santon koirankoppiin jäänyt Yoel Rodríguez. 27-vuotias maalivahti ei ole pelannut tällä kaudella yhtään ottelua.