Real Madridin Karim Benzemaa ja Marseillen Mathieu Valbuenaa koskeva kiristysvyyhti on saanut uuden juonenkäänteen. Kirjallinen kopio Ranskan maajoukkuepelaajien välisestä puhelinkeskustelusta on mahdollisesti vuotanut julkisuuteen. Ranskalaishyökkääjän epäillään kiristäneen lapsuudenystävänsä kansssa Valbuenaa seksivideolla.

Ranskalainen radiokanava Europe 1 kertoo Benzeman puhuneen kuukausi sitten kello 10 illalla paikallista aikaa ystävänsä kanssa. Real Madrid -hyökkääjä oli tuolloin maajoukkuekomennuksella.

– Järjestän asian, mutta sinun täytyy nähdä tämä kaveri. Annan sanani, ettei enempää kopioita tule, Benzeman väitetään aloittaneen keskustelun.

– Jos haluat, että video tuhotaan, tulee minun ystäväni katsomaan sinua Lyoniin. Voit puhua suoraan hänen kanssaan.

– Näkyvätkö tatuointini videolla, Valbuena kysyi.

– Kaikki näkyy videolla, Benzema vastasi. Voit tehdä, miten tahdot. Jos et halua maksaa, se on okei. Kyse on omasta elämästäsi. Varoitin kuitenkin sinua.

Lapsuudenystävänsä kanssa Benzema mahdollisesti neuvotteli Valbuenan kiristämisestä.

– Olemme täällä laittamassa asioita järjestykseen. Jos hän ei halua tehdä mitään, jätä asia siihen. Kiristäjät hoitavat sen puolestasi, Benzeman ystävä sanoi.

– Ehkä voisit kysyä häneltä muutamaa lippua peliin tai jotain?

Benzema ei pelannut sunnuntain La Ligan ottelussa Sevillaa vastaan. Real kohtaa seuraavassa ottelussaan vajaan kahden viikon kuluttua Barcelonan perinteisessä El Clásicossa.