Real Sociedad on antanut potkut päävalmentaja David Moyesille. Seura tiedotti asiasta verkkosivuillaan.

Moyesin viimeiseksi otteluksi jäi perjantainen 0-2-vierastappio nousijajoukkue Las Palmasia vastaan. La Real on 11 pelatun kierroksen jälkeen La Ligassa sijalla 16. Joukkue on voittanut vain kaksi ottelua ja kerännyt yhdeksän pistettä. Sarjan viimeisenä majailevaan Levanteen on matkaa vain kaksi pistettä.

52-vuotias Moyes saapui Real Sociedadiin lähes päivälleen vuosi sitten. Hän korvasi baskijoukkueessa Jagoba Arrasaten ja johti joukkueen lopulta 12:nneksi. Ennen La Real -pestiä Moyes valmensi Manchester Unitedia, josta hän sai potkut kesken kauden huhtikuussa 2014.

Toistaiseksi ei tiedetä, kuka ottaa seuraavaksi valmennusvastuun. Huhuissa on pyörinyt vahvimmin Eusebio Sacristánin nimi. Eusebio on toiminut aiemmin urallaan Celta Vigon ja Barcelona B:n päävalmentajana. Barcasta espanjalaisluotsi sai potkut viime helmikuussa. Päävalmentajapestien lisäksi Eusebio toimi Barcelonan edustusjoukkueen apuvalmentajana kaudet 2003-09. Noina vuosina Blaugranan päävalmentaja toimi ensin Frank Rijkaard ja myöhemmin Pep Guardiola.