Athletic Bilbaon Iñaki Williams jatkoi huippuvirettään sunnuntain kotiottelussa Espanyolia vastaan. 21-vuotias espanjalaishyökkääjä viimeisteli Athleticin avausosuman isäntien vietyä pisteet lukemin 2-1. Willams osui kahdessa aiemmassa ottelussa tuplaten Real Betisin ja Partizanin verkkoon.

Willams avasi kotijoukkueen hanat jo kahdeksannella peliminuutilla tälläämällä pallon volleysta verkkoon Oscar De Marcosin tarjoilusta. Hernán Pérez toi heti toisen jakson alkuun Espanyolin tasoihin. Victor Sánchez antoi korkean keskityksen rangaistusalueen sisään, mistä paraguaylainen sijoitti pallon vasempaan alanurkkaan.

Athletic ei tyytynyt tasapeliin. 65. minuutilla oli Raúl Garcian aika ratkaista. Keskikenttäpelaaja puski pallon maalinedustalta komealla sukelluksella verkkoon naulaten loppulukemiksi 2-1 isäntien eduksi.

Athletic nousi voitolla sarjataulukossa kahdeksanneksi. Espanyol majailee neljä sijaa alempana.