Siirtyykö? Eikö siirry? Cristiano Ronaldon siirtokuvioita on spekuloitu mediassa jatkuvasti enemmän ja enemmän. Ronaldo on itse heittänyt bensaa liekkeihin parilla lausunnollaan, joissa hän on vihjaillut tulevaisuuden olevan auki.

Portugalilaispelaaja on siirtohuhuissa yhdistetty muun muassa PSG:hen ja Manchester Unitediin. Jos asiaa kysytään PSG:n Thiago Silvalta, Ronaldo siirtyy – kenties jo ensi kesänä.

– Hän on erittäin hyvä pelaaja, teknisesti elintärkeä kaikille maailman joukkueille. Etenkin PSG:lle, jonka unelmana on voittaa Mestarien liiga, Silva sanoi RMC:n haastattelussa.

– Luulen, että Ronaldo tulee (PSG:hen). En tiedä, mitä tapahtui (PSG-valmentaja Laurent) Blancin kanssa pelin jälkeen, koska hän ei kertonut siitä. Toivon (että keskustelu kaksikon välillä oli positiivinen), Silva sanoi viitaten Ronaldon ja Blancin keskusteluun Real Madrid-PSG-ottelun jälkeen.

– Hän (Ronaldo) puhuu ranskaa erittäin hyvin, ehkä paremmin kuin minä. Jos siirto tapahtuu ensi vuonna, hänellä ei ole vaikeuksia puhua medialle.