La Ligassa pelattiin lauantai-iltana neljä ottelua. Katsotaanpa, miten niissä kävi.

Valenciassa sarjajumbo Levante jäi kotonaan pistejakoon Deportivo La Corunan kanssa. Depor pelasi vahvan avausjakson ja Lucas Pérez laukoi vieraat 22. minuutilla läpiajosta 0-1-johtoon. Esityön espanjalaisen kauden seitsemänteen osumaan teki Jonás Gutiérrez.

Victor Camarasa laukoi 53. minuutilla vapaapotkusta isännät tasoihin. Keskikenttäpelaajan veto kiersi muurin yli vasempaan nurkkaan. Lisämaaleja ei nähty, ja Valenciassa päädyttiin pistejakoon lukemin 1-1.

Eibar nousi La Ligassa kuuden parhaan joukkoon kaadettuaan Getafen lukemin 3-1. Kotijoukkue aloitti maalinteon 16. minuutilla, kun Sergio Enrich liukui lähietäisyydeltä pallon verkkoon. Victor Rodríguez toi viisi minuuttia myöhemmin Getafen tasoihin.

Enrich osui avausjaksolla vielä toisen kerran pelikellon näyttäessä 29. minuuttia. Saul Berjón leikkasi vasemmalta laidalta sisään ja petasi paikan Enrichille. Espanjalaishyökkääjä sijoitti illan toisensa tarkasti vasempaan alanurkkaan.

Berjón osui vielä Eibarille kerran rangaistuspotkusta. Damian Suárez sai pilkkua edeltäneestä rikkeestä punaisen kortin.

Javi Guerra oli iskussa, kun Rayo Vallecano kellisti kotonaan Granadan. Hyökkääjä aloitti maalinteon jo kolmannella minuutilla ohjaamalla Pablo Hernándezin laukauksen vasempaan alanurkkaan. Guerra osui seitsemän minuuttia myöhemmin toistamiseen kasvattaen eron kahteen maaliin.

Jean Sylvain-Babin kavensi vielä toisella jaksolla miesylivoimalla lukemat 2-1-een Ze Castron ansaittua aiemmin toisen varoituksensa myötä ulosajon. Rayo kesti kuitenkin loppuun saakka, ja pisteet jäivät Madridiin.

Illan viimeisessä ottelussa Málaga hävisi kotikentällään sarjanousija Real Betisille. Vierailijat ryöväsivät pisteet nollapelillä lukemin 0-1. Realin voittomaalin viimeisteli toisella jaksolla Ruben Castro.

La Liga lauantaina

Celta Vigo-Valencia 1-5 (1-2)

0-1 Paco Alcacér (13)
1-1 Augusto Fernández (24)
1-2 Dani Parejo (45)
1-3 Paco Alcacér (46)
1-4 Dani Parejo (64)
1-5 Shkodran Mustafi (79)

Levante-Deportivo La Coruna 1-1 (0-1)

0-1 Lucas Pérez (22)
1-1 Victor Camarasa (53)

Eibar-Getafe 3-1 (2-1)

1-0 Sergio Enrich (16)
1-1 Victor Rodríguez (22)
2-1 Sergio Enrich (29)
Ulosajo Damian Suárez (60)
3-1 Saul Berjón Rp (61)

Rayo Vallecano-Granada 2-1 (2-0)

1-0 Javi Guerra (3)
2-0 Javi Guerra (10)
Ulosajo Ze Castro (19)
2-1 Jean-Sylvain Babin (53)

Málaga-Real Betis 0-1 (0-0)

0-1 Ruben Castro (64)