Orlando Cityssä MLS:ää pelaava Kaká on tiettävästi halukas siirtymään vuodenvaihteessa Barcelonaan. Asiasta uutisoi italialainen verkkosivusto Calciomercatoweb.

Sivuston tietojen mukaan Kakán leiri on ottanut yhteyttä Ariedo Braidaan, joka toimii Barcelonan teknisessä komiteassa. Kyseinen komitea hoitaa Barcan siirrot pelaajamarkkinoilla. Braida toi aikanaan Kakán AC Milaniin.

Sivusto tietää kertoa, että Braida ei ole suoralta kädeltä ainakaan tyrmännyt Kakán hankintaa. Braida on kuitenkin tehnyt selväksi, ettei Kakálle välttämättä ole luvassa kovin paljon peliaikaa Barcassa.

33-vuotias Kaká pelasi La Ligassa kaudet 2009-13. Tuolloin hän edusti Barcelonan verivihollista Real Madridia. Barcelonan pelitavassa Kaká pelaisi todennäköisesti keskikentällä. Hän voisi mahdollisesti pelata myös laitahyökkääjänä.

Kapteenina Orlandon joukkueessa toiminut Kaká pelasi päättyneellä MLS-kaudella 28 ottelua, joissa syntyi yhdeksän maalia ja kuusi maalisyöttöä. Kokenut pelaaja on nähty viimeaikoina myös uudestaan Brasilian maajoukkueessa. Yhteensä Kakálle on kertynyt 91 maaottelua.