Athletic Bilbao nousi Eurooppa-liigassa alkulohkonsa kärkipaikalle Partizanin kaaduttua kotikentällä murskaavan esityksen jälkeen. Isäntien 5-1-voiton takaajana toimi kahdesti maalannut Inaki Williams.

Williams aloitti maalinteon jo 15. minuutilla varmalla viimeistelyllä vasempaan alanurkkaan. Aboubakar Oumarou ampui Partizanin vain kaksi minuuttia myöhemmin tasoihin karattuaan isäntien puolustukselta.

Athletic ei joutunut olemaan pitkään tasoissa Williamsin kasvatettua illan maalisaldonsa 19. minuutilla kahteen. Hyökkääjä viimeisteli pelivälineen Aritz Aduritzin tarjoilusta tyhjään maaliin.

Kotijoukkue rankaisi vieraitaan seuraavan kerran avausjakson loppupuolella. Benat’n vapaapotku upposi kauniisti 20 metristä oikeaan nurkkaan.

Athletic osui toisella puoliskolla vielä kahdesti. Ensin Aduriz puski viimeisen kaksikymppisen alkuun Benat’n tarjoilusta kotijoukkueen 4-1-johtoon. Kymmenen minuuttia myöhemmin Gorka Elustondo naulasi vielä espanjalalaishyökkääjän esityöstä loppulukemiksi 5-1 isäntien eduksi.

Lohkon toisessa ottelussa Augsburg murjoi 4-1-lukemin AZ Alkmaarin. Athletic johtaa neljän kierroksen jälkeen lohkoaan kolmen pisteen erolla Augsburgiin ja Partizaniin. Alkmaar pitää perää.