Roberto Soldado oli vireessä, kun Villarrealin taival Eurooppa-liigassa jatkui vierasottelulla Dinamo Minskiä vastaan. Espanjalaishyökkääjä tasoitti ensin viimeisen kaksikymppisen alkuun rangaistuspotkusta.

Neljä minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä Soldado iski Villarrealin voittomaalin. Kärkipelaajan laukaus kimposi isäntien puolustajan kautta oikeaan alanurkkaan ratkaisten vieraille täydet pisteet lukemin 1-2. Dinamon ainoan maalin viimeisteli 69. minuutilla Maksim Vitus.

Lohkon toisessa ottelussa Rapid Wien kaatoi vieraskentällä 1-2-lukemin Victoria Plzenin. Neljän kierroksen jälkeen itävaltalaisseura jatkaa kärjessä kolmen pisteen erolla Villarrealiin. Victorialla on kasassa kolme pistettä ja Dinamo jatkaa hännillä.