Sevillan haaveet Mestarien liigan pudotuspeleistä kokivat kovan kolauksen lohkovaiheen neljännen kierroksen ottelussa. Manchester City oli tyly vieras ja haki 3-1-voiton. Tappio oli Sevillalle kolmas perättäinen Mestarien liigassa.

Ottelu oli etenkin avauspuoliskon osalta hyvin vauhdikas. Muun muassa kaikki maalit nähtiin ensimmäisellä jaksolla.

Heti alkuminuuteilla Fernandinho kaadettiin rangaistusalueella, ei pilkkua. Kahdeksannella minuutilla sama mies tarjoili pystysyötön Raheem Sterlingille, joka laukoi lukemat 1-0:aan. Tilanteessa Sevillan puolustus puhkottiin luvattoman helposti.

Vain kolme minuuttia edellisestä ja peli oli jo 2-0 Citylle. Sterling riisti vasemmassa laidassa pallon, leikkasi boksiin ja tarjoili erinomaisen syötön keskisektoriin Wilfried Bonylle. Sergio Rico torjui Bonyn laukauksen käsivarrellaan korkealle ilmaan. Ensimmäisenä irtopalloon ehti Fernandinho, joka puski pallon verkkoon.

Hetkeä myöhemmin City oli lähellä kolmatta. Entinen Sevilla-pelaaja Jesús Navas laukoi – Rico torjui kudin tolpan kautta ulos. Vartin kohdalla oli Sevillan vuoro tulla. Kévin Gameiron loukkaantumisen vuoksi avaukseen nostettu Fernando Llorente tuhlasi ja ampui yli maalin.

25. minuutilla Sevilla nousi maalin päähän. Joukkue pelasi oikealla laidalla hyvän yhdistelmän. Oikea pakki Coke pujotteli Nicolás Otamendin ohi ja tarjoili päätyrajan tuntumasta keskityksen maalin eteen. Joe Hart oli jo lähtenyt peittämään Cokea, eikä kukaan muistanut merkata maalille noussutta Benoît Trémoulinasia. Vasen pakki pääsi puskemaan tyhjiin.

Kavennuksen jälkeen Sevilla loi parikin hyvää paikkaa. Ensin Hart torjui hyvin Timothée Kolodziejczakin puskun. Hieman myöhemmin Llorente laukoi ohi maalin.

36. minuutilla Sevillan toivo mureni. Navas antoi oikealta kaistalta matalan keskityksen maalin eteen, ja Bony sijoitti Cityn 3-1-johtoon.

Toisella jaksolla Sevilla joutui nostamaan riskitasoaan, mikä tarjosi mahdollisuuksia Citylle. 54. minuutilla näkyvästi pelissä mukana ollut Fernandinho laukoi, Rico torjui. Lähes heti perään Bony laukoi ohi maalin.

71. minuutilla Yaya Touré pelasi Bonyn kanssa yhteen. Hyökkäys päättyi Tourén laukaukseen, joka sujahti puolisen metriä ohi. Lisäksi Sterlingin ja Bonyn laukaukset jäivät blokkeihin.

Tappiosta huolimatta Sevillan haaveet Euroopan ykkösturnauksen pudotuspeleistä jäivät henkiin, sillä Juventus pelasi tasan lohkojumbo Borussia Mönchengladbachin kanssa. Neljän kierroksen jälkeen D-lohkon tilanne on se, että yhdeksän pistettä kerännyt City on varmasti jatkossa. Juventuksenkin jatkopaikka on hyvin todennäköinen, joukkue on kerännyt kahdeksan pinnaa. Sevilla on kolmessa ja Gladbach kahdessa pisteessä. Sevillan on siis lopuissa otteluissa voitettava sekä Juve että Gladbach. Lisäksi Cityn pitäisi voittaa Juventus, jotta Sevilla ohittaisi italialaiset.

Mestarien liiga tiistaina

Astana-Atlético Madrid 0-0

Benfica-Galatasaray 2-1 (0-0)
1-0 Jonas (52.)
1-1 Lukas Podolski (58.)
2-1 Luisão (67.)

Manchester United-TsSKA Moskova 1-0 (0-0)
1-0 Wayne Rooney (79.)

Borussia Mönchengladbach-Juventus 1-1 (1-1)
1-0 Fabian Johnson (18.)
1-1 Stephan Lichtsteiner (44.)

PSV Eindhoven-Wolfsburg 2-0 (0-0)
1-0 Jürgen Locadia (55.)
2-0 Luuk de Jong (86.)

Real Madrid-PSG 1-0 (1-0)
1-0 Nacho Fernández (35.)

Sevilla-Manchester City 1-3 (1-3)
0-1 Raheem Sterling (8.)
0-2 Fernandinho (11.)
1-2 Benoît Trémoulinas (25.)
1-3 Wilfried Bony (36.)

Shakhtar Donetsk-Malmö 4-0 (2-0)
1-0 Oleksandr Gladkyj (29.)
2-0 Darijo Srna (48.)
3-0 Eduardo (55.)
4-0 Alex Teixeira (73.)