PSG:n pelaajat olivat ymmärrettävästi pettyneitä tiistai-iltana pelatun Mestarien liiga -ottelun jälkeen. Ranskalaisjoukkue hallitsi peliä etenkin ensimmäisellä puoliajalla, mutta Real Madrid onnistui nappaamaan 1-0-voiton.

Ángel Di María pelasi vielä pari vuotta sitten Realin paidassa. Kesällä 2014 hänet myytiin Manchester Unitediin, ja viime kesänä matka jatkui PSG:hen. Ennen eilistä ottelua Di María sanoi, ettei hän tuulettaisi, mikäli tekisi maalin. Maali oli lähellä, sillä argentiinalainen ampui ottelun loppuhetkillä vapaapotkun ylärimaan.

– Tämä on kova paikka. Pelasimme poikkeuksellisen hyvän ottelun, mutta teimme yhden virheen ja hävisimme. Pelasimme 10 kertaa paremmin kuin Madrid ja näytimme, että PSG voi taistella maailman parhaita seuroja vastaan, Di María sanoi ottelun jälkeen Uefan haastattelussa.

– Paluuni ei mennyt tappion takia, kuten olisin halunnut. Mutta oli mukavaa nähdä vanhoja joukkuekavereita täällä Bernabéulla.

Di Marían joukkuekaveri David Luiz oli samoilla linjoilla PSG:n paremmuudesta.

– Olisimme ansainneet kolme pistettä. Mielestäni olimme koko ottelun ajan parempia. Pelasimme erinomaisen ottelun, kontrolloimme peliä, hallitsimme palloa ja loimme paljon maalipaikkoja, mutta tuloksen suhteen olimme epäonnekkaita.