Barcelonan pelaajat käyttäytyivät melko arveluttavasti viime viikonloppuna Getafea vastaan pelatun ottelun jälkeen. Osa Barcan pelaajista pukeutui halloween-asuihin ja ryntäsi lehdistötilaisuuteen (uutinen). Se ei vielä riittänyt, sillä Barcelona jätti jälkeensä tekoverellä sotketun pukuhuoneen.

– He sotkivat pukuhuoneen. On aika urakka siivota se. He jättivät koko pukuhuoneen… vaikka sen voikin pestä pois, Getafen puheenjohtaja Ángel Torres sanoi AS:n mukaan.

– Olin aikeissa lähettää kirjeen Barcelonan puheenjohtajalle, mutta anteeksipyyntöjen jälkeen revin kirjeen, koska koko seura ei ole syyllinen. Tämä asia heidän täytyy hoitaa sisäisesti.

Tapahtumien jälkeen Barcelona julkaisi verkkosivuillaan ykkösjoukkueen pelaajien nimissä virallisen anteeksipyynnön (uutinen). Lisäksi Barcan kapteeni Andrés Iniesta soitti Getafe-kapteeni Pedro Leónille.

– Siinä oli kunnioituksen puutetta, mutta Iniesta soitti minulle. Meidän osaltamme asia on selvitetty. Hyväksyimme heidän anteeksipyyntönsä, emmekä aio enää kommentoida asiaa, León sanoi.