Deportivo La Coruñan kausi jatkuu iloisessa nuotissa. Joukkue oli tappiolla, mutta nousi tasoihin Atlético Madridia vastaan. Päätöslukemat kirjattiin Riazorilla 1-1.

Avausjakso oli Atléticon. 34. minuutilla Sidnei purki matalan keskityksen huolimattomasti suoraan Tiagolle, joka laukoi rangaistusalueen rajan tuntumasta lukemat 1-0:aan. Peli oli ratketa neljä minuuttia myöhemmin. Koken kulmapotku tuli Diego Godínille, jonka pusku kolahti maalipuihin.

Siinä missä Atleti loi paremmat paikat avauspuolikkaalla, toisella jaksolla lähempänä maalintekoa oli Depor. Vartti ennen täyttä aikaa kotiyleisö sai lopulta riemuun aihetta. José Giménez luuli suojaavansa normaalisti pallon yli päätyrajan. Pimennossa koko illan ollut Lucas Pérez oli eri mieltä. Hän haki pallon Giménezin jaloista, kuljetti kohti maalia, ohitti maalivahti Jan Oblakin ja tuikkasi tyhjiin. Maali oli Pérezille jo kauden kuudes.

Muutamaa minuuttia ennen täyttä aikaa Faycal Fajr oli tehdä yhden kauden komeimmista osumista, mutta kaukolaukaus ei aivan ehtinyt kiertää tarpeeksi. Pallo kimposi ristikosta ulos.

Tasapelipiste oli komea tulos kuudennella sijalla olevalle Deporille. Sen sijaan Atléticon leirissä ollaan todennäköisesti pettyneitä. Mikäli Barcelona ja Real Madrid voittavat omat ottelunsa, Atlético on 10 kierroksen jälkeen neljän pisteen päässä voimakaksikosta.