Barcelonan sairastuvalla alkaa pikku hiljaa olla ruuhkaa. Seura tiedotti virallisella Twitter-tilillään, että laitapuolustaja Douglas kärsii oikeassa jalassa olevasta luunmurtumasta. Arvioitu toipumisaika on kaksi kuukautta.

FC Barcelona

@FCBarcelona
[INJURY UPDATE] Douglas has fractured the scaphoid tarsal in his right foot. He is expected to be out for 8 weeks.

Douglas sai vamman keskiviikkona pelatussa Copa del Rey -ottelussa Villanovensea vastaan. Hän pelasi murtumasta huolimatta ottelun loppuun. Loukkaantumiset ovat varjostaneet ikävästi 25-vuotiaan Douglasin syksyä. Brasilialainen toipui hiljattain takareisivammasta, jonka hän sai harjoituskaudella heinäkuun lopussa. Douglas ehti pelata vain 12 minuuttia Rayo Vallecanoa vastaan ennen Villanovense-peliä.

Douglasin lisäksi loukkaantuneina ovat tällä hetkellä Lionel Messi, Rafinha, Andrés Iniesta ja Sergi Roberto. Lisäksi Javier Mascherano on muutaman ottelun pelikiellossa.

Toimittajan sana

Douglasin loukkaantuminen tarkoittaa luonnollisesti sitä, että taas on yksi mies vähemmän kokoonpanossa. Suora vaikutus Barcan pelaamiseen on pieni, sillä Douglasin edellä nokkimisjärjestyksessä ovat ainakin Dani Alves ja Roberto. Välillinen vaikutus voi olla suurempi, sillä nyt Luis Enriquen on pakko peluuttaa Alvesia kenties enemmän, kuin suht iäkkään brasilialaisen elimistö kestäisi.