Barcelona pelaa Copa del Reyn neljännen kierroksen avausottelun poikkeuksellisesti jo huomenna keskiviikkona. Syynä on seurajoukkueiden MM-turnaus, jota Barca pelaa joulukuussa.

Barcelonan vastustaja Copa del Reyssä on kolmannen sarjaportaan Villanovense. Blaugranan päävalmentaja Luis Enrique ilmeisesti uskoo Villanovensen kaatuvan varamiehillä, sillä kokoonpanon ulkopuolelle jätettiin joukko kovia pelaajia. Maalivahti Claudio Bravo, toppari Gerard Piqué, keskikenttäpelaaja Sergio Busquets ja hyökkääjät Neymar sekä Luis Suárez ovat lepovuorossa. Lisäksi sivussa ovat loukkaantuneet Lionel Messi, Andrés Iniesta, Rafinha ja Sergi Roberto. Arda Turan ja Aleix Vidal ovat puolestaan pelikelpoisia vasta vuodenvaihteen jälkeen.

Kokoonpanossa nähdään mielenkiintoisia nimiä, sillä ykkösjoukkueessa vähemmälle peliajalle jääneiden lisäksi Enrique kutsui reserveistä mukaan Sergi Samperin, Gerard Gumbaun, Wilfrid Kaptoumin ja Aitor Cantalapiedran. 20-vuotiaat Samper ja Gumbau ovat Barca B:n vakiokasvoja, jotka ovat pelanneet muutaman ottelun ykkösjoukkueessakin. 19-vuotiaille Kaptoumille ja Cantalapiedralle ei ole vielä montaa ottelua kertynyt edes B-joukkueessa. Kumpikaan ei ole debytoinut Barcelonan edustusryhmässä. Tiedotteen Barcelonan kokoonpanosta voi lukea seuran verkkosivuilta.

Villanovensen ja Barcelonan välinen ottelu alkaa klo 21.30 Suomen aikaa.

Barcelonan kokoonpano Villanovensea vastaan

Maalivahdit: Marc-André ter Stegen, Jordi Masip

Puolustajat: Douglas, Dani Alves, Marc Bartra, Jordi Alba, Adriano, Thomas Vermaelen, Jérémy Mathieu

Keskikenttäpelaajat: Ivan Rakitic, Gerard Gumbau, Sergi Samper, Wilfrid Kaptoum

Hyökkääjät: Munir El Haddadi, Sandro Ramírez, Aitor Cantalapiedra