Villarreal nappasi toisen perättäisen voittonsa Eurooppa-liigassa. Dinamo Minsk kaatui kotikentällä tyylipuhtaan esityksen jälkeen nollapelillä lukemin 4-0. Voitto nosti espanjalaisseuran kuuteen pisteeseen.

Isäntien maalihanat aukesivat ensimmäisen kerran 17. minuutilla, kun Cédric Bakambun tarkka sijoitus upposi vasempaan alanurkkaan. 32. minuutin kohdalla Bakambu viimeisteli pallon uudelleen Antonio Rukavinan tarjoilusta sisään, ja kotijoukkue johti jo kahdella maalilla.

Villarreal kaunisteli numeroita vielä lisää toisella jaksolla. Ensin Roberto Soldado sujautti 61. peliminuutilla pallon näyttävän ohituksen päätteeksi Dinamo-vahti Aleksandr Gutorin taakse. Kymmenen minuuttia myöhemmin Eric Bailly rankaisi vielä Nahuel Leivan esityöstä naulaten loppulukemiksi 4-0 kotijoukkueen eduksi.

Lohkon toisessa ottelussa Rapid Wien kellisti runsasmaalisessa kamppailussa Victoria Plzenin lukemin 3-2. Rapid johtaa kolmen kierroksen jälkeen lohkoa kolmen pisteen erolla Villarrealiin. Victoria on kolmella pistellään kolmantena ja Dinamo jatkaa nollakerhossa.