Ryhmä Sevillan kannattajia joutui huligaanien hyökkäyksen kohteeksi Manchesterissä ennen Man Cityn ja Sevillan välistä Mestarien liiga -ottelua. Neljä henkilöä pidätettiin, ja yksi uhreista vietiin sairaalaan päävamman takia.

Välikohtaus tapahtui Sinclair’s Oyster Barin edustalla Shambles Squarella. Suur-Manchesterin poliisi vahvisti twiitissään, että pidätetyt olivat puolalaisia. He ovat mahdollisesti Slask Wroclawin kannattajia. Yhteensä hyökkääjiä oli Manchester Evening Newsin mukaan jopa 25.

 

Manchester City Centre Police (GMP)

@GMPCityCentre
3 x Polish Football fans arrested for a violent disorder following the incident at Shambles Square earlier this evening.

 

Manchester City Centre Police (GMP)

@GMPCityCentre
***Update from arrests earlier**** a 4th male was arrested after being found hiding in a restaurant near where the other 3 were detained.