Evgen Konoplyankan maali ei lopulta riittänyt Sevillalle Mestarien liigan ottelussa Manchester Cityä vastaan. Sevilla johti, mutta City nousi Adil Ramin omalla maalilla ja Kevin De Bruynen lisäaikaosumalla 2-1-voittoon.

Yllättäen palloa ottelussa selvästi enemmän hallinnut Sevilla oli lähellä avausmaalia jo 17. minuutilla. Konoplyankan vapaapotkuratkaisu hämäsi Joe Hartia, ja pallo kolahti tolppaan. Jatkotilanteesta Grzegorz Krychowiak pääsi vielä laukomaan – Hart torjui.

Vajaata varttia myöhemmin Sevilla onnistui. Vitolo leikkasi oikealta kaistalta sisään ja antoi syötön pilkun tuntumaan Konoplyankalle. Ukrainalainen laukoi suoraan syötöstä lukemat 1-0:aan.

Sevillan johtoasema kesti vain kuusi minuuttia. Yaya Touré rynni väkisin päätyrajalta kohti maalia ja syötti maalin eteen. Sergio Rico torjui erinomaisesti Raheem Sterlingin laukauksen, mutta paluupallon Wilfried Bony iski hieman onnekkaasti Ramin kautta sisään.

Sevillalla oli parikin mahdollisuutta siirtyä uudestaan johtoon. Tauon molemmin puolin Kévin Gameirolle pelattiin erinomaiset keskitykset. Kummallakaan kerralla ranskalaishyökkääjä ei onnistunut suuntaamaan puskuaan edes maalia kohti.

Kun ei Sevilla käyttänyt tilanteitaan hyväkseen, City iski. Pelikello kävi lisäaikaa, kun Touré levitti pallon rangaistusalueen oikeaan laitaan De Bruynelle. Sevilla puolusti luvattoman löysästi, ja belgialainen pääsi tälläämään kuljetuksen päätteeksi tarkan laukauksen alakulmaan.

Voitto nosti Cityn D-lohkon kakkospaikalle. Maalittomaan tasapeliin Borussia Mönchengladbachin kanssa jäänyt Juventus on kerännyt kolmesta ottelusta seitsemän pistettä. Cityllä on kuusi ja Sevillalla kolme pistettä. Gladbachilla pinnoja on kasassa yksi.

Mestarien liiga keskiviikkona

Atlético Madrid-Astana 4-0 (2-0)
1-0 Saúl Ñíguez (23.)
2-0 Jackson Martínez (29.)
3-0 Óliver Torres (63.)
4-0 Denys Dedetshko om. (89.)

TsSKA Moskova-Manchester United 1-1 (1-0)
Epäonnistunut rp., Roman Eremenko, TsSKA Moskova (15.)
1-0 Seydou Doumbia (15.)
1-1 Anthony Martial (65.)

Galatasaray-Benfica 2-1 (2-1)
0-1 Nicolás Gaitán (2.)
1-1 Selcuk Inan rp. (19.)
2-1 Lukas Podolski (33.)

Juventus-Borussia Mönchengladbach 0-0

Malmö-Shakhtar Donetsk 1-0 (1-0)
1-0 Markus Rosenberg (17.)

Manchester City-Sevilla 2-1 (1-1)
0-1 Evgen Konoplyanka (30.)
1-1 Adil Rami om. (36.)
2-1 Kevin De Bruyne (90+1.)

PSG-Real Madrid 0-0

Wolfsburg-PSV Eindhoven 2-0 (0-0)
1-0 Bas Dost (46.)
2-0 Max Kruse (57.)