Valencia nappasi lohkovaiheen kolmannella kierroksella tämän kauden toisen voittonsa Mestarien liigassa. Belgialainen Gent kaatui maalein 2-1. Valencia oli ottelussa hieman onnekas, sillä molemmat kotijoukkueen osumat merkittiin omiksi maaleiksi.

Ensimmäisen kerran Valencia huudatti Mestallalle saapuneita katsojia 15. minuutilla. Pallo pelattiin oikeaan laitaan João Cancelolle, joka lähetti keskityksen maalille. Paco Alcácer jatkoi Sofiane Feghoulille, joka näytti ohjaavan pallon maaliin. Lopulta maali merkittiin Lasse Nielsenin omaksi maaliksi.

Kymmenisen minuuttia myöhemmin Gentin maalivahti Matz Sels pelasti paraatitorjunnoilla vierasjoukkueen toiselta takaiskulta. Ensin Sels torjui Santi Minan alakulmaan suuntautuneen laukauksen. Irtopalloon ehti ensimmäisenä Dani Parejo, jonka olisi pitänyt iskeä lukemat 2-0:aan. Sels venyi kuitenkin erinomaiseen lähitorjuntaan. Tilannetta seuranneesta kulmapotkusta Aderlan Santos pääsi vielä yrittämään, mutta Sels torjui senkin.

Viisi minuuttia ennen taukoa Gent nousi tasoihin. Renato Neto pelasi pystysyötön rangaistusalueen oikeaan laitaan Thomas Foketille. Mina kompuroi, ja Foket latasi pallon maalin kattoon.

Lopulta Valencia sai haluamansa. 72. minuutilla Pablo Piatti ja José Gayá pelasivat vasemmalla laidalla hyvin yhteen, minkä jälkeen keskitys saavutti boksin oikeasta laidasta Cancelon. Laitapuolustaja keskitti uudestaan takatolpalle, ja pallo kimposi yläriman päältä Gayálle. Vasen pakki laukoi, ja kuti painui Stefan Mitrovicin rinnasta omaan maaliin.

Voitto nosti Valencian H-lohkossa kuuteen pisteeseen. Lohkon toisessa ottelussa Zenit voitti Lyonin, joten venäläisjoukkue on puhtaan pelin myötä yhdeksässä pisteessä. Valencialle Zenitin voitto oli ihan hyvä tulos, sillä Gentillä ja Lyonilla pisteitä on vain yksi.