Sporting Gijónin ja Granadan välisestä ottelusta ei draamaa puuttunut. Joukkueet päätyivät vaiherikkaan ottelun jälkeen 3-3-tasapeliin.

Kotijoukkue Sporting huudatti El Molinónille saapuneita katsojia jo kahdeksannella minuutilla, kun Bernardo Espinosa puski Alberto Loran keskityksen maaliin. Granada nousi melko pian tasoihin. Isaac Successin matala keskitys kimposi Youssef El Arabin ja Pitin kautta verkkoon. Avausjakson lopussa peli kääntyi Granadalle. Success leikkasi vasemmalta kaistalta hieman sisään ja laukoi komean kudin takanurkkaan.

Reilu vartti ennen täyttä aikaa näytti jo vahvasti siltä, että Granada painelisi voittoon. Läpiajoon päässeen Successin laukaus kimposi maalivahdin torjunnasta El Arabille, joka tälläsi vieraat 3-1-johtoon.

Sitten alkoi draama. 81. minuutilla Granadan Miguel Lopes rikkoi toisen varoituksen arvoisesti ja hänet ajettiin suihkuun. 88. minuutilla Nacho Cases laukoi Alen Halilovicin syötöstä Sportingin maalin päähän.

Edelleen näytti Granadan kannalta kohtuullisen hyvältä. Lisäajan toisella minuutilla vierasjoukkueelta poistettiin toinen pelaaja kentältä. Dórian toinen varoitus johtui pelin viivyttämisestä. Alun perin lisäaikaa piti tulla viisi minuuttia. Ulosajon takia kello näytti kuitenkin jo lähes 90+6 minuuttia, kun Sporting sai rajaheiton. Pitkä linko aiheutti rangaistusalueella pienimuotoisen sekaannuksen, Pablo Pérez puski Miguel Ángel Guerrerolle, jonka tarkka laukaus sujahti etuyläkulmaan.

Sportingia tasapelipiste todennäköisesti lämmitti mukavasti – etenkin kun joukkue pelasi ilman loukkaantunutta ykköshyökkääjäänsä. Joukkue nousi yhdeksään pisteeseen, mikä oikeuttaa sarjataulukossa 12. sijaan. Granadalle loppuhetkien sulaminen oli masentava. Joukkueella oli mahdollisuus nousta putoamisviivan paremmalle puolelle, mutta nyt El Graná jatkaa sarjajumbona. Kaiken lisäksi joukkueen kaksi avauskokoonpanon puolustajaa istuu maanantai-illan tapahtumien jälkeen pelikiellossa.

La Liga maanantaina

1-0 Bernardo Espinosa (8.)
1-1 Piti (21.)
1-2 Isaac Success (41.)
1-3 Youssef El Arabi (73.)
Ulosajo, Miguel Lopes, Granada (81.)
2-3 Nacho Cases (88.)
Ulosajo, Dória, Granada (90+2.)
3-3 Miguel Ángel Guerrero (90+6.)