Copa del Reyn neljännen kierroksen parit on arvottu. Aluksi huudettiin kuuden yhä turnauksessa mukana olevan Segunda B -seuran nimet. Kolmannen sarjaportaan joukkueille arvottiin vastaan europeleissä mukana olevat pääsarjajoukkueet.

Real Madrid saa vastaansa Cádizin, joka pudotti kolmannella kierroksella neljännen sarjaportaan Laredon niukasti 1-0. Villanovenselle arvottiin puolestaan vastustajaksi Barcelona. Villanovense oli kolmannella kierroksella tappiolla, mutta käänsi pelin Ferrolia vastaan 2-1-voitoksi.

Muista kolmannen sarjaportaan joukkueista Barakaldo pelaa Valenciaa, Reus Atlético Madridia, Logroñés Sevillaa ja Linense Athletic Bilbaoa vastaan.

Neljännellä kierroksella nähdään myös muutama pääsarjajoukkueiden kohtaaminen. Nousijajoukkueet Real Betis ja Sporting Gijón arvottiin vastakkain. Levante kohtaa Espanyolin ja Las Palmas Real Sociedadin. Madridin alueen derbyssä iskevät yhteen Rayo Vallecano ja Getafe.

Otteluparien ensimmäiset osaottelut pelataan 2. joulukuuta. Toiset osat ovat vuorossa 16. joulukuuta. Poikkeuksena Villanovensen ja Barcelonan välinen ensimmäinen kohtaaminen pelataan jo 28. lokakuuta, sillä joulukuun lopussa Barca on mukana seurajoukkueiden MM-turnauksessa.

Copa del Reyn neljännen kierroksen otteluparit

Cádiz-Real Madrid
Villanovense-Barcelona
Barakaldo-Valencia
Reus-Atlético Madrid
Logroñés-Sevilla
Linense-Athletic Bilbao
Huesca-Villarreal
Almería-Celta Vigo
Leganés-Granada
Llagostera-Deportivo La Coruña
Mirandés-Málaga
Ponferradina-Eibar
Real Betis-Sporting Gijón
Levante-Espanyol
Las Palmas-Real Sociedad
Rayo Vallecano-Getafe