Real Zaragozan piti olla lähes varma jatkaja Copa del Reyn neljännelle kierrokselle. Joukkue kohtasi torstaina samassa sarjassa (Segunda) pelaavan Llagosteran. Zaragoza on Segundan kärkipäätä ja Llagostera sarjan heikoimpia. Kaiken lisäksi ottelu pelattiin Zaragozan kotikentällä La Romaredalla.

Kotijoukkue saikin otteluun hyvän alun, kun pallo vietiin pisteelle 10. minuutilla. Sen jälkeen alkoi alamäki. Ángel Rodríguez epäonnistui rangaistuspotkussa, ja kolme minuuttia myöhemmin Benja vei Llagosteran johtoon. Rodríguez tasoitti juuri ennen taukoa, minkä jälkeen peli vaikutti Zaragozan kannalta jälleen paremmalta. Viimeinen isku osui kellon näyttäessä täyttä aikaa. Iñaki Olaortua sohi pallon omaan rysään, ja Llagostera eteni jatkoon maalein 2-1.

Torstain toisessa ottelussa Ponferradina ja Lugo väänsivät ensimmäiset 104 minuuttia ilman maalia. Segunda-joukkueiden kohtaamisen ratkaisi Yuri de Souza Fonseca, joka johdatti jatkoaikamaalillaan Ponferradinan voittoon.

Nyt neljännelle kierrokselle jatkavat 32 joukkuetta ovat selvillä. Mukana on kuusi joukkuetta Segundasta, kuusi Segunda B:stä ja 20 pääsarjasta. Viimeksi mainitut eivät ole olleet mukana aiemmilla kierroksilla.

Copa del Rey torstaina

Ponferradina-Lugo 1-0 ja. (0-0)
1-0 Yuri de Souza Fonseca (105.)

Real Zaragoza-Llagostera 1-2 (1-1)
Epäonnistunut rp., Ángel Rodríguez, Real Zaragoza (10.)
0-1 Benja (13.)
1-1 Ángel Rodríguez (43.)
1-2 Iñaki Olaortua om. (90.)