Copa del Reyn kolmas kierros polkaistiin käyntiin keskiviikkoiltana. Mukaan mahtui muutama dramaattinen loppuratkaisu.

Erikoisin ottelu pelattiin Real Oviedon ja Mirandésin välillä. Segunda-joukkueiden mittelössä Mirandés paineli jo neljännellä minuutilla johtoon Abdón Pratsin maalilla. Oviedon Dani Bautista ajettiin toisen jakson alussa ulos, ja parikymmentä minuuttia ennen täyttä aikaa Prats iski lukemat 2-0:aan. Oviedo nousi vielä mukaan peliin. Mamadou Koné kavensi ja Héctor Verdés tasoitti 88. minuutilla. Nousu oli kunnioitettava, sillä viisi minuuttia aiemmin Oviedolta oli ajettu toinen pelaaja suihkuun. Jatkoajalla Mirandés onnistui hyödyntämään ylivoimansa, ja joukkue eteni Pratsin hattutempun ansiosta jatkoon.

Hieman vastaavanlainen nousu nähtiin ottelussa Logroñés-UCAM Murcia. Logroñés eteni Carlos Fernándezin ja Antxon Munetan maaleilla 2-0-johtoon. Vierasjoukkue nousi tasoihin, mutta rangaistuspotkukilpailussa Logroñés vei voiton. Logroñés on yksi kuudesta Segunda B -joukkueesta Copa del Reyn neljännellä kierroksella, eli 32 parhaan joukossa. Muut ovat Barakaldo, Cádiz, Reus Deportiu, Linense ja Villanovense.

Melko lähellä oli, että 32 parhaan joukkoon olisi mahtunut yksi neljännenkin sarjaportaan joukkue. Laredo hävisi Cádizille niukasti 0-1. Ratkaisuosuma syntyi 89. minuutilla.

Kolmas kierros pelataan loppuun tänään. Ponferradina isännöi Lugoa ja Real Zaragoza Llagosteraa. Kaikki pääsarjajoukkueet tulevat mukaan seuraavalle eli neljännelle kierrokselle, joka pelataan näillä näkymin 2. ja 16. joulukuuta.