Viasat Sportin ja Viaplayn emoyhtiö Modern Times Group (MTG) kertoi hankkineensa La Ligan televisiointioikeudet. Samalla MTG hankki lähetysoikeudet myös Italian Serie A:han ja Ranskan Ligue 1:een. La Ligan ja Serie A:n osalta lähetykset alkavat tulevana viikonloppuna. Ranskan pääsarjaa koskeva sopimus alkaa kaudella 2016-17.

– La Ligan ja Serie A:n lähetykset keräsivät suuren suosion jo viime kaudella kanavillamme ja Viaplayssa. Kun lähetysoikeussopimuksemme päättyivät viime kauden jälkeen, suomalaiset jalkapallon ystävät joutuivat valitettavasti alkukauden olemaan ihmeissään La Ligan ja Serie A:n puuttuessa ohjelmistosta, Viasat Finlandin toimitusjohtaja Johannes Leppänen sanoi tiedotteessa.

– Uskon, että Viasatin ja Viaplayn nykyiset ja tulevat asiakkaat ovat innoissaan tavasta, jolla vastasimme asiakkaidemme toiveisiin; Uefa Champions League, Valioliiga, La Liga, Serie A, Ligue 1, FA Cup ja DFB Pokal jatkossa saatavilla samoilta kanavilta.

Tiedotteen mukaan tarkemmat tiedot tulevan viikonlopun lähetyksistä julkaistaan myöhemmin kuluvalla viikolla. Tiedotteessa ei mainittu, kuinka paljon MTG maksoi uusista sopimuksista. Tiedote on luettavissa kokonaisuudessaan tästä.