Getafen keskikenttäpelaaja Álvaro Medrán joutuu huilaamaan seuraavat neljä kuukautta. Syynä on sääriluun murtuma, joka operoitiin onnistuneesti.

21-vuotias keskikenttäpelaaja sai samanlaisen vamman viime huhtikuussa. Molemmilla kerroilla murtuman operoivat Real Madridin lääkärit.

Medrán on yhä Realin pelaaja. Hän pelaa kuluvan kauden lainalla Getafessa. Alkukaudesta Medrán on saanut mukavasti vastuuta. Hän on pelannut Getafen jokaisessa ottelussa. Peliaikaa on kertynyt yhteensä 496 minuuttia eli noin 5,5 täyden ottelun verran.

Toimittajan sana

Getafen päävalmentajalle Fran Escribálle loukkaantumistilanne aiheuttanee harmaita hiuksia. 4-2-3-1-ryhmityksessä keskikentän pohjalla ovat vuorotelleet tällä kaudella Medrán, Juan Rodríguez ja Mehdi Lacen. Kolmikosta vain Rodríguez on tällä hetkellä pelikunnossa. On mahdollista, että viikon kuluttua pelattavassa Getafe-Las Palmas -ottelussa Rodríguezin vieressä pelaa Atlético Madridin lainamies Bernard Mensah. 20-vuotias Mensah on pelannut tällä kaudella vain 12 minuuttia.