Cristiano Ronaldo oli vaihteeksi Real Madridin ottelun hahmo. Ei tosin siksi, että Ronaldo olisi pelannut erityisen hyvin. Real teki Mestarien liigan ottelussa Malmötä vastaan vain tarvittavan ja haki Ruotsista täydet pisteet 2-0-voitolla. Ottelun molemmat osumat viimeisteli Ronaldo, joka ylsi pariin komeaan saavutukseen.

Realin päävalmentaja Rafael Benítez päätti lepuuttaa paria avainpelaajaansa. Vasempana pakkina aloitti Álvaro Arbeloa, ja keskikentällä Toni Kroosin kanssa operoivat Casemiro ja Mateo Kovacic. Marcelo ja Luka Modric olivat siis huilivuorossa.

Real otti nopeasti pelin kontrolliinsa. Puolustuspäässä tapahtui kuitenkin muutama virhe, joiden myötä Malmö pääsi pariin otteeseen laukomaan kohti vieraiden maalia. Keylor Navas torjui Markus Rosenbergin ja Anton Tinnerholmin yritykset.

Vartin pelin kohdalla Real loi ensimmäisen hyvän tilanteensa. Karim Benzema tarjoili paikan Ronaldolle, jonka laukaus ei kuitenkaan onnistunut parhaalla mahdollisella tavalla.

28. minuutilla se tuli. Kovacic löysi pitkällä syötöllä Iscon, joka jatkoi Ronaldon kasvotusten maalivahti Johan Wilandin kanssa. Portugalilainen iski Realin vuorenvarmasti 1-0-johtoon. Maali ei ollut ihan mikä tahansa maali. Osuma oli portugalilaisen uran 500:s.

2-0-maali oli lähellä muutamaa minuuttia ennen taukoa. Daniel Carvajal pääsi tälläämään, mutta peliväline kolahti ylärimaan. Tauolle siirryttiin Realin 1-0-johtotilanteessa.

Toinen puoliaika ehti vanheta viitisen minuuttia, kun Real loi seuraavan tilanteen. Arbeloa pudotti rinnallaan Benzeman korkean pallon Kovacicille, jonka laukaus hieman boksin ulkopuolelta painui ohi maalin.

Real sinänsä kontrolloi mutta pelasi samaan aikaan hieman löysästi, ja yhtäkkiä Malmön tasoitusmaali oli melko lähellä. Oikealta laidalta pelattiin keskityspallo maalin eteen Rosenbergille. Hyökkääjä voitti pääpallon, mutta pusku painui puolisen metriä maalin ohi.

Ruotsalaisjoukkueen jonkinlainen takaa-ajo päättyi 78. minuutilla. Yoshimar Yotun rikkoi rumasti Iscoa. Tilanteesta kertoo paljon, ettei Yotun kovin paljon edes kritisoinut punaista korttia.

Rikkeen jälkeen Real pyöritti peliä parin minuutin ajan Malmön maalilla. Myllytyksen aikana Ronaldo laukoi kertaalleen kohti yläkulmaa, mutta Johan Wiland torjui. Pari minuuttia myöhemmin Wiland nollasi Ronaldon toistamiseen. Tällä kertaa syötön tarjoili Luka Modric, joka oli vaihdettu Benzeman tilalle 67. minuutilla.

Lopulta Ronaldo sai toisen maalinsa. Carvajal pelasi pystyyn Lucas Vázquezille, joka käänsi nopeasti maalin eteen. Ronaldo teki oikea-aikaisen liikkeen ja tuikkasi ensimmäisellä kosketuksellaan Vázquezin syötön maaliin. Maalin myötä Ronaldo nousi Raúl Gonzálezin kanssa tasoihin Realin kaikkien aikojen maalitilaston ykköspaikalle.

Realin voiton myötä lohko A:n marssijärjestys alkaa muotoutua. Myös PSG nappasi toisen voittonsa, joten Real ja PSG nousivat kuuteen pinnaan. Malmö ja Shakhtar jatkavat nollakerhossa.

Mestarien liiga keskiviikkona

Astana-Galatasaray 2-2 (0-1)
0-1 Bilal Kisa (31.)
1-1 Hakan Balta om. (77.)
1-2 Nenad Eric om. (86.)
2-2 Lionel Carole om. (89.)

Atlético Madrid-Benfica 1-2 (1-1)
1-0 Ángel Correa (23.)
1-1 Nicolás Gaitán (36.)
1-2 Goncalo Guedes (51.)

TsSKA Moskova-PSV Eindhoven 3-2 (3-0)
1-0 Ahmed Musa (7.)
2-0 Seydou Doumbia (21.)
3-0 Seydou Doumbia rp. (36.)
Epäonnistunut rp., Seydou Doumbia, TsSKA Moskova (44.)
3-1 Maxime Lestienne (60.)
3-2 Maxime Lestienne (68.)
Ulosajo, Santiago Arias, PSV Eindhoven (80.)

Juventus-Sevilla 2-0 (1-0)
1-0 Álvaro Morata (41.)
2-0 Simone Zaza (87.)

Malmö-Real Madrid 0-2 (0-1)
0-1 Cristiano Ronaldo (29.)
Ulosajo, Yoshimar Yotun, Malmö (78.)
0-2 Cristiano Ronaldo (90.)

Manchester United-Wolfsburg 2-1 (1-1)
0-1 Daniel Caligiuri (4.)
1-1 Juan Mata rp. (34.)
2-1 Chris Smalling (53.)

Borussia Mönchengladbach-Manchester City 1-2 (0-0)
Epäonnistunut rp., Raffael, Borussia Mönchengladbach (20.)
1-0 Lars Stindl (54.)
1-1 Andreas Christensen om. (65.)
1-2 Sergio Agüero (90.)

Shakhtar Donetsk-PSG 0-3 (0-2)
0-1 Serge Aurier (7.)
0-2 David Luiz (23.)
0-3 Darijo Srna om. (90.)