Valencia avasi voittotilinsä Mestarien liigassa. Lyon kaatui tasaisen taiston jälkeen vieraissa lukemin 0-1. Lepakoille pisteet ratkaisi avausjaksolla Sofiane Feghouli.

Valencia aloitti ottelun pirteästi. Ensimmäisen hyvän tilanteen vierailijat saivat yhdeksännellä minuutilla. Aymen Abdennour puski kuitenkin kulmapotkusta hieman oikealta ohi maalin. Vajaa kymmenen minuuttia myöhemmin Pablo Piatti koitti onneaan maalin edestä, mutta Anthony Lopes aavisti yrityksen.

Lyon sai pelistä kiinni avausjakson puolivälissä. 27. minuutilla Corentin Tollesso haki johtomaalia kaukoetäisyydeltä. Laukaus meni kuitenkin vähän yli maalin jääden hyväksi yritykseksi.

35. minuutilla Valencia oli taas lähellä avausmaalia. Abnennour haki jälleen oikeaa nurkkaa, mutta puski tällä kertaa kulmapotkusta tolppaan. Seitsemän minuuttia myöhemmin Lepakoiden paine tuotti tulosta. Piatti tarjoili syötön taakseen Sofiane Feghoulille, joka latasi kovan laukauksen maalin kattoon vieden vieraat 0-1-johtoon.

Alexandre Lacazette oli lisäajalla lähellä tuoda Lyonin tasoihin. Ranskalaisen laukaus osui ylärimaan ja tauolle mentiin Valencian komennossa.

Lyon painosti toisella jaksolla yhä enemmän Valencian vetäytyessä puolustuskannalle. Lacazette pääsi yrittämään heti isäntien ensimmäisestä hyökkäyksestä laukoen kuitenkin suoraan päin Jaume Domenechia. 64. minuutilla Christophe Jallet laukoi rangaistusalueen sisältä, mutta kotijoukkueen harmiksi yli maalin.

Valencian johto piti loppuun saakka ja pisteet menivät Lepakoille lukemin 0-1. Lohkon toisessa ottelussa Zenit kaatoi kotonaan 2-1-lukemin Gentin.