La Ligan kahdessa ensimmäisessä myöhäisottelussa Sevilla isännöi Rayo Vallecanoa, ja Villareal vieraaksi saapui kärkipään kamppailussa Atlético Madridin.

Vielä ennen tätä kierrosta ilman voittoa La Ligassa ollut Sevilla aloitti maalinteon ensimmäisellä puoliajalla. Kevin Gameiro onnistui siirtämään kotijoukkueen johtoon ottelun 23. minuutilla. Maalin alusti Benoît Tremoulinas millintarkalla syötöllä, joka ohitti käytännössä koko Vallecanon puolustuslinjan. Sevilla kasvatti johtoon kahteen maaliin lisäajalla, kun Steven N’Zonzi onnistui maaliverkkojen heiluttelussa. Ensimmäisen puoliajan jälkeen Sevillan ensimmäinen voitto näytti jo todennäköiseltä.

Toisella puoliajalla tapahtui kuitenkin sulaminen. Reilun viiden minuutin pelin jälkeen alkoi Bebén show. Portugalilainen onnistui kaventamaan ottelun 2-1-lukemiin, ja reilua varttia myöhemmin mies syötti Javi Guerran iskemän tasoitusosuman. Sevillan kurimus näytti jatkuvan.

Kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä nelisen minuuttia, räjähti Estadio Ramón Sánchez Pizjuán liitoksistaan. Tänä kesänä seuraan saapunut Yevgen Konoplyanka onnistui viemään kotijoukkueen takaisin johtoon, jossa se myös pysyi ottelun loppuun saakka.

El Madrigalilla Villareal kohtasi Atlético Madridin. Todella vahvan alkukauden pelannut kotijoukkue pystyi murtamaan vierailijoiten puolustuksen kerran. Vahvan vastahyökkäyksen päätteeksi Léo Baptistão onnistui maalinteossa Roberto Soldadon esityöstä. Voiton myötä Villareal nousi La Ligan piikkipaikalle, kun kuusi ottelua on pelattu.

La Liga lauantaina:

Barcelona-Las Palmas 2-1 (1-0)
1-0 Luis Suárez (25.)
2-0 Luis Suárez (54.)
Epäonnistunut rp., Neymar, Barcelona (66.)
2-1 Jonathan Viera (88.)

Real Madrid-Málaga 0-0
Ulosajo, Nordin Amrabat, Málaga (77.)

Sevilla-Rayo Vallecano 3-2 (2-0)
1-0 Kevin Gameiro (23.)
2-0 Steven N’Zonzi (45+1.)
2-1 Bebé (51.)
2-2 Javi Guerra (68.)
3-2 Yevgen Konoplyanka (86.)

Villareal-Atlético Madrid 1-0 (1-0)
1-0 Léo Baptistão (14.)

Eibar-Celta Vigo klo 23:05