Manchester Unitedin entinen manageri Sir Alex Ferguson työskenteli urallaan monen niin sanotun supertähden kanssa. Yksi heistä oli Real Madridin Cristiano Ronaldo, joka pelasi Unitedissa vuodet 2003-09. Ferguson paljasti The Telegraphin pitkässä haastattelussa, millainen Ronaldo oli tuolloin pukuhuoneessa.

– Egojen kanssa toimiminen ei haittaa minua. Sitä tottui näkemään Ronaldon seisomassa peilin edessä rakastamassa itseään. Mutta se oli hyvää turhamaisuutta. Pelaajat heittivät häntä munasuojilla, kengillä ja kaikella mahdollisella. Se ei koskaan häirinnyt häntä tippaakaan, Ferguson muistelee.

Ei ole syytä epäillä Fergusonin sanoja, sillä Real Madridin entinen päävalmentaja José Mourinho puhui vuonna 2014 Esquire-lehden haastattelussa samasta asiasta.

– Usein Real Madridissa pelaajat jonottivat peilin eteen ennen ottelua samalla kun tuomari odotti heitä pelaajatunneliin. Mutta sellainen yhteiskunta on nykyään.

– Näiden pelaajien, jotka pönkittävät egojaan, on pakko voittaa. Sitä saattaa nähdä pelaajan Ferrarinsa sisällä ja miettiä, miksi hän tuollaista ajaa. Mutta hänen on elettävä sen asian kanssa. Hän ei aja kaupungin keskustaan, kun hänen joukkueensa on sarjajumbona tai juuri pudonnut, Ferguson lisäsi.

Ferguson sanoi haastattelussa myös, että jotkut pelaajat, kuten Éric Cantona, saattoivat näyttää kuolemanvakavilta. Se oli Fergusonin mukaan osa ammattimaisuutta.

– Ronaldo oli samanlainen. Hieno, hieno poika. Hän vain on vakava ammattilainen.