Ensimmäinen Mestarien liiga -ilta muutamaan vuoteen toi sekä ilon että surun hetkiä Valencian kotiyleisölle. Zenit johti jo 2-0, mutta Valencia onnistui nousemaan tasoihin. Lopulta Zenit kuitenkin paineli 3-2-voittoon.

Valencian maali oli hyvin lähellä jo parin minuutin pelin jälkeen. Oikea pakki João Cancelo laukoi kaukaa kohti taka-alakulmaa. Zenit-maalivahti Juri Lodigin todennäköisesti luuli laukauksen menevän ohi maalin, mutta pallo kolahtikin tolppaan. Zenit onnistui siivoamaan irtopallon pois vaara-alueelta.

Valencia loi pari muutakin hyvää tilannetta, mutta avausmaalin iski lopulta Zenit. Nopeassa hyökkäyksessä kapteeni Danny pelasi pystyyn Hulkille, jonka tarkka laukaus upposi alakulmaan.

Valencia jäi ensimmäisen jakson lopussa 0-2-tappiolle. Pitkä pallo pelattiin Artem Dzyuballe, joka pudotti takaa tulleelle Hulkille. Brasilialainen voimanpesä asetteli pallon vetopaikkaan ja tälläsi hurjalla pommilla pallon maaliin.

Toisen puoliskon alkuun Valencia onnistui tekemään maalin, mutta tilanne liputettiin täysin oikeutetusti paitsioksi. Hyväksytysti kotijoukkue viimeisteli maalin 55. minuutilla. Lodigin odotti todennäköisesti keskitystä Cancelolta, joka laukoikin oikealta laidalta pallon maalivahdin kautta maaliin.

Valencian takaa-ajo kruunautui 73. minuutilla. Pystysyöttö pelattiin vasemmalla kaistalla André Gomesille, joka vaihdettiin tauolla kentälle. Gomes harhautti puolustajan ulos tilanteesta ja laukoi suht pienestä kulmasta pallon verkkoon.

Valencia ei saanut kauan tasatilanteesta iloita. Vain pari minuuttia edellisestä ja Axel Witsel laukoi rangaistusalueen rajan tuntumasta matalan laukauksen tolpan kautta sisään.

Enempää ei ottelussa maaleja nähty, joten Zenitille täydet pisteet maalein 3-2. Lohkon toisessa ottelussa belgialaisdebytantti Gent venyi monen yllätykseksi 1-1-tasapeliin Lyonia vastaan. Näin ollen Valencia on avauskierroksen jälkeen H-lohkossa viimeisenä.