Valencia on tehnyt jatkosopimuksen maalivahti Jaume Doménechin kanssa. Uusi sopimus ulottuu kauden 2017-18 loppuun.

24-vuotias Doménech on yksi neljästä Valencian edustusjoukkueen maalivahdista. Normaalitilanteessa hän on nokkimisjärjestyksessä kolmantena, mutta Diego Alvesin ja Mathew Ryanin loukkaantumisten myötä Doménech kantanee torjuntavastuun ainakin syyskuun loppuun. Parin seuraavan viikon aikana Valencia pelaa Zenitiä, Real Betisiä, Espanyolia, Granadaa ja Lyonia vastaan.

Uransa ensimmäisen ottelun Valencian edustusjoukkueessa Doménech pelasi viime viikonloppuna Sporting Gijónia vastaan. Keltanokka torjui peräti kahdeksan kertaa ja piti maalinsa puhtaana.

Toimittajan sana

Valencian maalivahtitilanne on sanalla sanoen mielenkiintoinen. Periaatteessa Diego Alves on ykkösmaalivahti. Hänen loukkaantumisensa jälkeen Ryanista tuli väliaikainen ykkösvahti. No, Ryankin loukkaantui, joten valmennusjohdon piti valita Yoel Rodríguezin ja Doménechin välillä. Yllättävää kyllä Doménech veti pidemmän korren, joten tätä nykyä Yoel on nelosvahti. Tilanne on erikoinen, sillä Valencia lunasti päättyneenä kesänä Yoelin itselleen Celta Vigosta kahdella miljoonalla eurolla. Vielä toissa kaudella hän oli Celtan kiistaton ykkösvahti. Doménechin jatkosopimus tuskin ainakaan parantaa 27-vuotiaan Yoelin asemaa.