Villarrealin tappioton putki La Ligassa sai jatkoa, kun joukkue matkusti Granadan vieraaksi. Isännät pysyivät avausjakson Keltaisen Sukellusveneen kyydissä, mutta toisella puoliskolla vierailijat ottivat niskalenkin vastustajistaan.

Villarrealin maalihanat aukesivat heti jälkimmäisen jakson alkuun Manuel Triguerosin laukauksen upottua 49. minuutilla rangaistusalueen takaa Andres Fernandezin selän taakse. Kaksi minuuttia myöhemmin Trigueros tarjoili syötön keskustaan ja Cédric Bakambu kasvatti vieraiden etumatkan kahteen maaliin.

Fran Rico toi viimeisellä vartilla kavennuksellaan Granadan peliin mukaan. Lisäajan toisella minuutilla vaihtomies Samuel rankaisi kuitenkin vielä isäntiä ja ottelu päättyi Villarrealin 1-3-voittoon.

Villarreal nousi voitolla sarjataulukossa kolmanneksi. Granadan sijoitus on yhdeksäs.

La Liga sunnuntaina

Granada-Villarreal 1-3 (0-0)

0-1 Manuel Trigueros (49)
0-2 Cédric Bakambu (51)
1-2 Fran Rico (76)
1-3 Samuel (90+2)

Athletic Bilbao-Getafe klo 17:00
Celta Vigo-Las Palmas klo 19:15
Malaga-Eibar klo 21:30