Marco Andreolli on siirtynyt lainalle Sevillaan. Topparin lainasopimus sisältää osto-option kauden päätteeksi. Sevilla vahvisti siirron verkkosivuillaan.

Viimeiset kaksi kautta Interissä pelannut Andreolli jäi vähäiselle vastuulle italialaisseurassa. 29-vuotias puolustaja pääsi pelaamaan 19 ottelussa, joissa syntyi yksi maali. Hyvänä pukukoppipelaajana tunnettu Andreolli kuului kuitenkin joukkueen kapteenistoon.

187 senttimetriä pitkä italialainen on viettänyt uransa parhaimmat vuodet Chievo Veronassa, jossa hän oli kolmen kauden ajan avauksen vakionaamoja. Otteluja Serie A:ssa on kertynyt reilut 100 kappaletta.

Toimittajan sana

Hankinnan myötä Sevillalla on kokoonpanossaan viisi topparia. Näistä Nicolás Pareja on vielä pari kuukautta sivussa. Toki on mahdollista, että Andreolli nousee merkittäväänkin rooliin, mutta hänet todennäköisesti hankittiin leventämään rinkiä.