Rayo Vallecano vahvisti verkkosivuillaan tehneensä kaksi pelaajahankintaa. Seuraan siirtyvät Javi Guerra ja Pablo Hernández. Guerra saapuu Rayoon Cardiffista ja Hernández qatarilaisesta Al-Arabista. Guerran sopimus ulottuu kauden 2016-17 loppuun. Hernández puolestaan pelaa Rayossa vain tämän kauden lainalla.

33-vuotias Guerra on pelannut urallaan yhteensä 295 ottelua ja tehnyt 108 maalia. Näistä suurin osa on syntynyt Segundassa, mutta on Guerra tehnyt Espanjan pääsarjassakin 29 maalia 82 ottelussa.

Hernández on Guerran tavoin tuttu La Ligan seuraajille. Hänet muistetaan etenkin Valenciasta, jonka paidassa kertyi 157 ottelua vuosina 2004-06 ja 2008-12. Viime kaudella 30-vuotias espanjalainen pelasi Qatarin sarjassa 13 ottelua ja teki kuusi maalia.

Toimittajan sana

Mielenkiintoista nähdä, kuinka suureen rooliin Guerra ja Hernández nousevat. Guerra taistelee keskushyökkääjänä peliajasta Mikun ja Manuchon kanssa. Hernández puolestaan voi pelata hyökkäyksen kaikilla kaistoilla. Todennäköisesti eniten tarvetta on laidoille. Näin ollen Hernández taistelee minuuteista ainakin Lass Bangouran, Patrick Ebertin ja Bebén kanssa.