Las Palmas tiedottaa verkkosivuillaan tehneensä vuoden sopimuksen Rubin Kazanin Mubarak Wakason kanssa. 25-vuotias ghanalaiskeskikenttäpelaaja pukee La Ligan nousijaseurassa päälleen numeron 12. Wakason sopimukseen liittyy optio lisävuodesta.

– Wakaso on todella monipuolinen ja voi pelata millä tahansa pelipaikalla keskikentällä. Hän tuo meidän peliimme aggressiivisuutta ja nopeutta, Las Palmasin puheenjohtaja Toni Cruz kommentoi siirtoa.

– Tulin Las Palmasiin, koska seura on iso Espanjassa. Olen pelannut kahdesti heitä vastaan ja entinen joukkuekaverini Venäjältä Salomón Rondón kertoi monia hyviä asioita seurasta. Olen aikuistunut pelaajana ja tunnen olevani fyysisesti vahvasssa kunnossa, Wakaso perusteli seuravalintaansa.

Wakaso vietti osan viime kaudesta lainalla Celticissä. Ghanalainen pelasi kaikki kilpailut huomioiden yhteensä 11 ottelua skotlantilaisjoukkueen paidassa. Ghanan maajoukkuetta Wakaso on edustanut 31 maaottelun verran.