Valencia selvitti tiistai-iltana tiensä Mestarien liigan lohkovaiheeseen. Joukkue hävisi toisen osaottelun Monacolle maalein 1-2, mutta avausosan 3-1-voitto riitti otteluparin voittoon.

– Tämä on Mestarien liigaa, ja me saimme vastaamme hyvin ison joukkueen. Ottelu oli vaikea, samoin ottelupari, mutta lopulta me teimme sen. Nyt olemme siellä, missä ansaitsemme olla! Valencian kapteeni Dani Parejo sanoi pelin jälkeen Antena 3:n haastattelussa.

– On hämmästyttävää, miten niin moni kannattaja tuli tänne (Monacon stadionille) kannustamaan meitä. Ei ole sanoja kuvaamaan sitä, mitä me tunnemme, mutta voitto on heille kaikille. He auttoivat meitä paljon.

Parejo antoi kiitokset myös Álvaro Negredolle, joka viimeisteli vierasmaalin Monacon verkkoon.

– Oli tärkeää, että Negredo oli kanssamme tänä iltana. Näin hänet harjoituksissa tällä viikolla, ja hän oli hyvin nälkäinen. Sanoin, että jos hän vain haluaa, hän pystyy viemään meidät Mestarien liigaan.

Negredo saatiin myös haastateltavaksi. Manchester Cityssäkin pelannut hyökkääjä mietti jo kaikkia uusia paikkoja, joihin Valencia pääsee Mestarien liigan myötä.

– Olin onnekas, että pääsin monelle hienolle stadionille Man Cityn kanssa. Yritämme nyt nauttia jokaisesta paikasta, joihin pääsemme tämän kauden Mestarien liigassa.

Lopuksi keskikenttäpelaaja Javi Fuego summasi osuvasti yhteen Mestarien liigan lohkopaikan merkityksen.

– Nyt pääsen lopulta nauttimaan Mestarien liigasta 31-vuotiaana!