Valencian päävalmentaja Nuno Espírito Santo oli luonnollisesti tyytyväinen joukkueensa saavuttamaan Mestarien liigan lohkopaikkaan. Moni odotti näkevänsä Paco Alcácerin avauksessa, mutta keskushyökkääjäksi nimettiinkin Álvaro Negredo. Härkämäinen Negredo kiitti luottamuksesta chippaamalla komean osuman jo neljännellä peliminuutilla.

– Negredo pelasi hyvin. Valitsin hänet, koska tarvitsimme kokemusta ja pelaajia, jotka hallitsevat tällaiset tilanteet. Ensimmäisellä puoliajalla olimme erinomaisia. Hallitsimme ottelua, kiitos mahtavan maalin, Nuno sanoi Antena 3:n haastattelussa.

Maalin voi katsoa Uefan sivuilta (alkaa kohdasta 00:03).

– Toinen jakso oli meille hankalampi, emmekä saaneet peliä haltuumme. Elämässä saa kaiken kärsimyksen kautta. Me kärsimme, mutta pysyimme yhtenäisinä.

Mestarien liiga tietää vähintään kuutta europeliä Valencialle, eli lisää rasitusta pelaajille. Valencian toppariosasto on Nicolás Otamendin Manchester City -siirron myötä todella kapea. Varsinaisia keskuspuolustajia kokoonpanossa on vain kaksi: Shkodran Mustafi ja Rúben Vezo. Heidän lisäkseen Lucas Orbán voi tarvittaessa pelata topparina, mutta lisävahvistusta tarvittaisiin.

– Meidän on tehtävä joitain päätöksiä tämän ottelun jälkeen. Meidän on juteltava ja tutkittava markkinoita, Nuno myönsi.

– On monta analysoitavaa asiaa, mutta Otamendin lähdön myötä me tarvitsemme hänelle paikkaajan – eikä se ole helppoa.