Barcelona aikoo hankkia vielä ainakin yhden pelaajan siirtoikkunan aikana. Syynä on Pedron siirtyminen Chelseaan. Tällä hetkellä Barcan kokoonpanossa on yhteensä viisi hyökkääjää kolmelle pelipaikalle, joten tarvetta on yhdelle lisävahvistukselle.

– Pedron suhteen osasimme odottaa tätä, koska hän halusi lähteä. Työskentelemme sen eteen, että voimme vahvistaa joukkuetta, Barcelonan päävalmentaja Luis Enrique sanoi lehdistötilaisuudessa.

Vaikka Barca onnistuisi hankkimaan uuden hyökkääjän, tämä ei saisi pelata Fifan langettaman siirtokiellon takia ennen vuodenvaihdetta.

– Se oli raskas rangaistus, mutta olemme tietoisia tästä asiasta. Olemme tottuneet siihen, että meitä nuhdellaan, mutta olemme silti valmiita kilpailemaan.

Sunnuntaina Barcelona kohtaa vieraissa Athletic Bilbaon. Vasemmalla laidalla Jordi Alba saattaa pelata osan ottelusta. Neymar sen sijaan ei ole todennäköisesti vielä pelikunnossa sikotautinsa jäljiltä.

– 90 minuuuttia tuntuu liian paljolta (Jordi Alban kohdalla). Meillä ei ole kovin montaa vaihtoehtoa, mutta aina minä voin keksiä jotain. (Neymarin suhteen) on kuin hänen harjoituskautensa alkaisi nyt.

Barcelonan maalivahtitilanne on jälleen hieman auki. Viime kaudella Claudio Bravo kantoi vastuun La Ligassa ja Marc-André ter Stegen cup-kilpailuissa. Enrique ei halunnut lyödä tämän kauden osalta asiaa lukkoon.

– En tiedä vielä, (kumpi aloittaa Athleticia vastaan), mutta kumpi hyvänsä pelaa, hänen ei tarvitse pelata koko kautta.