Thievy Bifouma siirtyy Espanyolista alkavaksi kaudeksi lainalle Granadan riveihin. Molemmat seurat tiedottivat asiasta verkkosivuillaan. Mikäli tietyt urheilulliset ehdot täyttyvät, siirrosta tulee automaattisesti pysyvä.

23-vuotias Bifouma on kuulunut Espanyolin organisaatioon juniori-ikäisestä asti. Viime vuodet ovat vierähtäneet lainalla kolmessa eri seurassa: Las Palmasissa, West Bromwichissa ja Almeríassa, jota ranskalainen edusti viime kauden. Almerían paidassa Bifouma viimeisteli neljä maalia ja antoi neljä maalisyöttöä 29 liigaottelussa.

Toimittajan sana

Bifouma voi pelata sekä keskushyökkääjänä että hyökkäyksen vasemmalla laidalla. Sentterin tontilla ykkösvaihtoehto lienee Youssef El Arabi, mutta peliajasta kilpailevat myös Jhon Córdoba ja Isaac Success. Vasemmalla laidalla Bifouman reitti pelaavaan kokoonpanoon saattaisi olla helpompi. Vasemman laiturin paikasta kilpailevat myös iäkäs Piti, Almeríasta hankittu Edgar Méndez sekä monikäyttöinen Rubén Rochina.

Siinä missä Granadalla on nyt melko paljon vaihtoehtoja, Espanyolin hyökkäyspään materiaali on Bifouman lähdön jälkeen melko ohut. Sentteriksi ovat tarjolla Felipe Caicedo, Gerard Moreno ja lainalta palannut Mamadou Sylla. Kolme pelaajaa ei ole paljon, kun muistetaan, että Espanyol pelaa yleensä ryhmityksellä 4-4-2.