Wolfsburgin Kevin De Bruyne on yksi Bundesligan halutuimmista pelaajista tällä hetkellä. Aiemmin 24-vuotias De Bruyne on yhdistetty voimakkaasti Manchester Cityyn. Spoxin haastattelussa Wolfsburgin päävalmentaja Dieter Hecking myönsi, että muitakin seuroja on mukana neuvotteluissa.

– Vaikka arvostan Manchester Cityä, minun on sanottava, että Real Madrid, Bayern München ja Barcelona ovat kaikki ilmaisseet kiinnostuksensa Kevin De Bruynea kohtaan. Neuvotteluja on käyty.

Hecking ei sanonut tarkasti, millä summalla De Bruyne on ostettavissa. Joka tapauksessa puhutaan todennäköisesti Bundesliga-historian suurimpiin summiin kuuluvasta europinosta.

– Hänet päästetään lähtemään vain, jos seura saa erityislaatuisen tarjouksen. En hylkää suoralta kädeltä mitään ja kuuntelen kaikkia tarjouksia. Mutta tosiasia on se, että päästämme hänet lähtemään vain, mikäli saamme uskomattoman tarjouksen.

Mikäli Real, Barcelona ja Bayern haluavat De Bruynen, seurat joutuvat avaamaan rahahanojaan reilusti, sillä Manchester City on lehdistön tietojen mukaan tarjonnut De Bruynesta jo vajaa 66 miljoonaa euroa. Wolfsburg on tekemässä muhkean voiton, sillä belgialainen siirtyi seuraan 1,5 vuotta sitten Chelseasta 25 miljoonan euron siirtosummalla.

Viime kaudella De Bruyne johti Wolfsburgin peliä erittäin tehokkaasti. 34 liigaottelussa tilille merkittiin 10 maalia ja 21 maalisyöttöä. Eurooppa-liigan 11 ottelussa syntyivät tehot 5+5.