Chelsea kaatoi Barcelonan Suomen aikaa keskiviikon vastaisena yönä pelatussa International Champions Cupin ottelussa. Varsinainen peliaika päättyi tasan 2-2, ja rangaistuspotkuilla Chelsea oli parempi maalein 4-2.

Englantilaisjoukkue siirtyi 10 minuutin kohdalla johtoon Eden Hazardin osumalla. Chelsea loi erinomaisen tilanteen jo ennen Hazardin osumaa. Tuolloin Marc-André ter Stegen venyi Kurt Zouman puskun tielle.

25 minuutin kohdalla Oscar laukoi vapaapotkun maalipuihin. Viitisen minuuttia myöhemmin Thibaut Courtois torjui Luis Suárezin matalan laukauksen. Diego Costa puolestaan hukkasi läpiajon. Hyvistä tilanteista huolimatta tauolle lähdettiin Chelsean 1-0-johdossa.

Toisen puoliskon alussa Barca iski tasoituksen. Chelsea-puolustus purki pallon Suárezille, joka malttoi hetken ja nosti pallon yli Courtois’n. Varttia myöhemmin Sandro Ramírez tälläsi komealla laukauksella katalaanit johtoon.

Muutama minuutti ennen täyttä aikaa Chelsea tuli tasoihin. Pallo nousi vapaapotkun jälkeen korkealle ilmaan. Jordi Masip hävisi nyrkkeineen Gary Cahillille, joka puski tasoituksen.

Varsinaisen peliajan jälkeen siirryttiin suoraan rangaistuspotkuihin. Chelsean kaikki neljä laukojaa (Radamel Falcao, Victor Moses, Ramires ja Loïc Rémy) onnistuivat. Barcelonan pelaajista Andrés Iniesta ja Sandro laukoivat pallon maaliin, mutta Alen Halilovicin chippi kolahti ylärimaan, ja Courtois torjui Gerard Piquén yrityksen. Näin ollen Chelsealle 4-2-voitto.

Luis Enrique ei vaikuttanut kovin pettyneeltä tappio-ottelun jälkeen. Sen sijaan jobinpostia toi laitapuolustaja Douglasin loukkaantuminen. Seuran tiedotteen mukaan Douglas kärsii takareisivammasta, ja sairausloman pituudeksi arvioidaan kaksi kuukautta.

Barcelona pelaa seuraavan harjoitusottelunsa tulevana sunnuntaina Fiorentinaa vastaan. Viikon kuluttua vastaan asettuu AS Roma, ja parin viikon päästä Barcan kausi alkaa Uefa Supercup -ottelulla Sevillaa vastaan.