Barcelona kaatoi kesän ensimmäisessä harjoitusottelussaan Los Angeles Galaxyn maalein 2-1. Ottelu oli osa International Champions Cupia.

Ensimmäisen maalin iski Luis Suárez juuri ennen taukoa. Toisesta osumasta vastasi Sergi Roberto, kun peli oli vanhentunut 55 minuuttia. Viitisen minuuttia ennen täyttä aikaa Barcan kolmas maali oli lähellä, mutta Sandro Ramírezin laukaus kilpistyi ylärimaan. Kotijoukkueen Tommy Meyer puski kulmapotkusta kavennuksen lisäajalla.

Ottelussa nähtiin runsaasti vaihtoja molemmin puolin. Barca suoritti 10 ja Galaxy 11 pelaajavaihtoa. Suomalaisittain vaihtorumba oli mielenkiintoinen, sillä Mika Väyrynen pääsi pelaamaan toisen puoliajan.

Barcelona pelaa turnauksessa vielä Manchester Unitedia ja Fiorentinaa vastaan. Lionel Messi ja Neymar eivät ole lainkaan mukana Yhdysvaltain-kiertueella.